Coenraads Perslucht

Coenraads Perslucht is een familiebedrijf waar de klant nog echt centraal staat. Een persoonlijke en laagdrempelige aanpak combineren wij met kennis en kunde van ons vakgebied.

Familiebedrijf

Coenraads Perslucht is een familiebedrijf met alle typerende eigenschappen. Servicegericht werken en hard willen lopen voor je klanten, dat is waar al onze medewerkers - dus zowel de mensen op kantoor, de buitendienst en de monteurs - voor staan. Dat merk je direct als je zakendoet met Coenraads Perslucht.

Coenraads Perslucht werd in 1976 opgericht door Jan Coenraads (hij overleed helaas in 2006). Tegenwoordig staan dochter Monique en haar partner Martin de Jong aan het roer van het bedrijf.

Onveranderd gebleven is de gemoedelijke en toegankelijke bedrijfscultuur. Martin daarover: ‘Wij combineren op-en-top professionaliteit met maatwerk. Dat doen we in het totale traject van advies, levering, installatie en onderhoud van compressoren, persluchtleidingsystemen en complete persluchtinstallaties. Wij ontzorgen onze relaties door voor een passend tarief een compleet werkende installatie te leveren en deze tot in lengte van jaren operationeel te houden. Die instelling en door er ALTIJD te zijn voor je klanten, maakt dat klanten blijven.’

 

Coenraads Perslucht bij RTLZ 

Meer informatie